Kék Lukács kenőcs

Forrás: Murmuczok Állatgyógyászati Centrum
Eredeti cikk: //murmuczok.hu/kek-lukacs/

A zseniális magyar Kék Kenőcs
De mi is az a “Kék krém”?

Az állatgyógyászatban sebek, hegek, egyéb sérülések kezelésére alkalmazzák.
A Kék Kenőcsöt Lukács Károly gyógyszerész készítette több mint tíz évvel ezelőtt. A természetes szer híre a szájhagyomány útján az elmúlt években mind szélesebb körben terjedt el. Bőrgyógyító hatása számos területen megmutatkozott és bizonyított.
Az égési sérülések sajátossága, hogy az elhalt, roncsolt szövetek a helyükön maradnak, így a bőrfelszínen var képződik. Gyógyulásuk során további nehézséget okozhat az igen gyakori felülfertőződés.

A Kék Kenőcs hatásosan védi ki mindkét problémát. Hatóanyagainak egy része keresztüljut a roncsolt szöveteken, szétválasztja egymástól a sérült és az ép részeket. A sérült bőr gyógyulása alulról felfelé indul meg, minek köszönhetően varmentes, sima hegfelület képződik a felszínen. Antibakteriális hatóanyagainak köszönhetően a felülfertőzés kockázata minimálisra csökken.

De nem csupán gyógyítja az égés által okozott hámsérüléseket, hanem eredményesen csökkenti a vele együtt járó fájdalmat is. Fájdalomcsillapító hatása annak köszönhető, hogy a fájdalomérző receptorokról leszorítja az ingerlő anyagokat.

A sérülés mértékétől függően napi két-három alkalommal szükséges felvinni a krémet az érintett felületre.

Mit is tartalmaz pontosan?

A gyártás során kizárólag természetes alapanyagokat használnak fel, melyek antibakteriális, gyulladáscsökkentő és hámosító hatásuknak köszönhetően gyógyítanak.

Összetétel
Azitromicin
Mikonazol
Szulfametoxazol

Megrendelhető a kutyatap24@gmail.com címen, vagy megvásárolható Murmoczok patikájában.

kek_lukacs